Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2024-es év színe: PEACH FUZZ

2024-es év színe: PEACH FUZZ
A Pantone festékgyártó 2000 óta mindig közzéteszi a következő év színét, mely 2024-es évben a Peach Fuzz (13-1023) elnevezésű szín lett.

Mi az a Peach Fuzz?
A PANTONE 13-1023 Peach Fuzz megragadja önmagunk és mások ápolására irányuló vágyunkat. Bársonyosan gyengéd őszibarack tónus, melynek mindent átölelő szelleme gazdagítja az elmét, a testet és a lelket.

 

Kép forrás: https://kreativwebdesigntanfolyam.hu/pantone-ev-szine-tortenet

 

De mit is jelent ez a lakberendezés szempontjából?

A puha és kényelmes PANTONE 13-1023 Peach Fuzz bevezetése az otthoni belső terekbe barátságos légkört teremt. A PANTONE 13-1023 Peach Fuzz megnyugtató jelenléttel árasztja el a legszemélyesebb világunkat, és elősegíti a gyengéd melegség érzését, akár egy festett vagy tapétázott falon, akár otthoni dekorációban jelenik meg, akár egy mintán belüli akcentusként működik. 

Forrás: https://www.pantone.com/articles/color-of-the-year/what-is-peach-fuzz

Sokkal közelebb áll a semleges színekhez és otthonos hangulatot tudsz vele teremteni az otthonodban, akár egy teljes helyiséget is tapétázhatsz vele. Érdemes lehet olyan helyiségekben is alkalmazni ezt a színt, ahol kevés fény jut be, vagy akár ott, ahol sok a kontraszt, hiszen azokat kiválóan tompítja és egészíti ki.

Amennyiben csak kis részét szeretné újítani a szobának, akkor a kiegészítőkkel, kisebb bútorokkal és textíliákkal is becsempészheti otthonába ezt a nyugalmas színt.

  

               

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog