Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Cégünk a Majidi Kft. 2008 óta projekt és generál kivitelezési anyagok importálásával foglalkozik. Az általunk importált termékek első osztályú minőségűek, több évtizedes múltra visszatekintő tradícionális gyárak produktumai, melyeknek megbízható képviselője Magyarországon a Majidi Kft.

Projekt tapéták • Fotótapéták-Digitális panelek • Vízhatlan tapéták

Projekt tapéták

 

A Majidi Kft. közületekre specializálódva biztosítja a melegburkolatokszéles választékát. Szorosan együttműködünk építészekkel, belsőépítészekkel, lakberendezőkkel, generál kivitelezőkkel, végig kísérve ezzel a teljes tervezési és kivitelezési folyamatot, melyet igény esetén logisztikai szolgáltatással támogatunk. Jelen vagyunk a kiemelkedő projektekben, számtalan területen bizonyítottuk szakértelmünket, mint irodaházak, hotelek, vendéglátóipari egységek és egészségügyi létesítmények. Számos neves Brand megtalálható termékkínálatunkban, mint a Lamborghini, Trussardi, Elie Saab, Blumarine, Philipp Pleinés a Dolce & Gabbana.

Digitális panelek

 

A digitalizált lehetőséget kihasználva a gyártók egyedülálló tervezési és innovatív technológiát használtak fel azzal a céllal, hogy kreatív és dekoratív felületeket hozzanak létre a fotótapéták és a digitális panelek világában. A panelek dizájnjait nemzetközileg elismert építészeti stúdiókkal és tervezőkkel együttműködve készítik, melyek különböznek a jelenlegi piacon lévő kollekcióktól.

Vízhatlan tapéták

 

A mai modern fürdőszobák már nemcsak nevükben szobák, hanem egyre inkább úgy is funkcionálnak. A korszerű technológiáknak köszönhetően könnyen mosható és dörzsölhető vízhatlan tapéták és digitálisan nyomtatott vinyl panelek helyezhetők el falfelületeiken. Az alkotói szabadságot nem gátolva, egyedi tervezést biztosítanak gyártóink a meglévő mintáik mellett. Továbbá újdonságunknak köszönhetően termékeink közt megtalálható tapétáink vízhatlanításához alkalmazható anyagunk, a Viceversa is, mellyel már konkrétan a zuhanyban is lehetőségünk van a tapétázásra.

 

Blumarine Home Fürdőszobai -, és Lakástextilek

 

A SVAD DONDI és a BLUMARINE összefogott, hogy piacra dobják azokat a termékeket, amelyeket ANNA MOLINARI belsőépítész tervezett, aki a nőiesség, az elegancia és a hallgatólagos csábítás romantikus eszméinek kiemelésére összpontosít. A termékpaletta kifinomult virág és állat motívumokkal, klasszikus árnyalatú brokátmunkával kiegészített ágygarnitúrákat tartalmaz, amelyek kiváló minőségű szövetek széles választékában kaphatók: percál, szatén, pamut, selyem, csipke, tüll és makramé. Továbbá brokát és szőrmeutánzat takarók, fürdőlepedők, strandtörölközők és asztalterítők is megtalálhatóak a kínálatban.

 

 

Roberto Cavalli Home Fürdőszobai -, és Lakástextilek

 

Roberto Cavalli otthoni ágyneműkollekciója luxust és eleganciát sugároz minden egyes varrásában. A Roberto Cavalli Home Linen kifinomult stílusa egyesíti a divatvilág csillogását és a kifinomult otthoni kényelmet. Minden darabja minőségi anyagokból készül, melyek garantálják az érintőkényelmet és hosszú élettartamot. A dizájnokban megtalálhatóak a márka ikonikus motívumai és mintái, melyek egyedivé és elegánssá teszik az otthon bármelyik helyiségét. Az otthona olyan luxusba öltözik, amely egyenesen a divatvilág legmagasabb köreiből érkezik.

 

Kül- és beltéri exkluzív, szállodai bútorok

 

Bútortervezőink megoldásokat biztosítanak a váratlan kihívásokra, miközben a dizájnt előtt tisztelegnek a kifinomult színekkel és anyagokkal. Új határozott formákkal, lágy semleges színekkel,igényes famegmunkálással, arany tónusú sárgarézzel és még sok egyedi megoldással. Szék és kanapé kialakításban a nem szokványos formák modernista szobroknak tűnnek, beszélgetések hangulatos színterévé válva, miközben kényelmet nyújtanak. Az időtlen kárpitozás azt jelenti számunkra, hogy harmónikusan illeszkednek minden térbe. Kínálatunkben megtekinthetik Philipp Plein és Eichholtz bútorainkat.

Dekor és dizájn lámpa kollekciók

 

Az egyensúly megtalálása minden új világítási rendszer kialakításakor kihívást jelent. A világítási sémák tervezésénél fontos szempontokat vesz figyelembe a tervező, mint a cél, az esztétika, a szükséges szabályozási lehetőségek, a színhőmérséklet és a fényáram. Gyártónk 3 évtizedes tapasztalatának köszönhetően pontosan tudja hogyan értelmezze vevői kívánságait és ambícióit, ár és versenyképes termékekkel, a legjobb minőséggel és a legrövidebb átfutási idővel.

Projekt szőnyegek • Padlószőnyegek

 

Tradicionális szőnyeggyártó partnerünk 40 év alatt több mint 155 millió négyzetméter szőnyeget gyártott le, ebből az elmúlt 10 évben több mint 5 millió négyzetméternyit 5*-os szállodák részére. Egyedi tervezés és garantált minőség minden projektben. A minőségről alkotott elképzelésünk biztos alapokon nyugszik és nagy tapasztalati tőke áll mögötte. Megfelel a technikai, társadalmi, ökológiai stílus és dizájn elvárásoknak. Az elégedett ügyfelek jelentik az egyetlen garanciát a jövőbeli megrendelésekre, ezért a minőség, amelyet biztosítunk, képezi filozófiánk alapját.

Lakás - hotel - intézményi dekor és dizájn függönyök

 

Cégünk a Majidi Kft. azon dolgozik, hogy elhozza Magyarországra azokat a kifinomult és innovatív szöveteket és textileket a függönyök világából, melyekkel mindenki megvalósíthatja elképzeléseit. A garantált minőségen és a változatos formatervezésen túl, folyamatosan bővülő termékpalettával igyekszünk még nagyobb elismertséget szerezni. Forgalmazott textileink a részletekre való nagy odafigyelésnek, kivitelezésnek köszönhetően tűnnek ki. Termékeink a neves török gyár által forgalmazott Maslina függönyök.

 

 

Fal-, padló- és építőipari ragasztók

 

Gyártóink víziója: megkönnyíteni mind a professzionáliskivitelezés, mind a belsőépítészet munkáját. ACM gyártónk folyamatosan fejleszti és kiváló minőséget biztosít az ügyfelek részére, tiszteletben tartva az embereket és a környezetet, azáltal, hogy termékeit ÖKO minősítésben gyártja. Termékválasztékunkban falburkolati ragasztók: alapozók, előkevert és por alapú ragasztó, tapéta vízhatlanító folyadék, padlóburkolati ragasztók: alapozók, különböző vinyl, LVT és gumi padlók ragasztói és építőipari ragasztók: tömítő és szerelési ragasztók, vakolatok és vízszigetelő bevonatok ragasztói is megtalálhatóak.


Gyártónk a Bartoline által tapétaleoldók, alapozók, tapéta javító ragasztók és különböző por és előkevert tapéta ragasztókkal dolgozunk, megkönnyítve a vásárlók munkáját a megbízhatóság jegyében. 

 


 

Kapcsolat

Majidi Kft. Export - Import 

Bemutatóterem: 2040 Budaörs,Gervay MIhály utca 1., Trend Center Fszt. 1053-1056 üzlet

Iroda: 5600 Békéscsaba, Luther utca 18/1.

Mobil: +36 70 418 5656

E-mail: exportmajidikft@gmail.com 
             majidikft@gmail.com

 

Majidi Kft. Értékesítés

Bemutatóterem: 2040 Budaörs,Gervay MIhály utca 1., Trend Center Fszt. 1053-1056 üzlet

Iroda: 5600 Békéscsaba, Luther utca 18/1.

Mobile: +36 30 686 8944

E-mail: salesmajidikft@gmail.com
              majidikft@gmail.com