Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Virágminta egy modern otthonban

Virágminta egy modern otthonban

 

Időről-időre változik a divat, nem csak az öltözködés terén, hanem a berendezés és a lakások megjelenése kapcsán is. Míg modern korunkban elsősorban a letisztultság és az egyszerű vonalvezetés vezeti a trendeket, addig néhány generációval ezelőtt még szívesen alkottak színesebb és gazdagon díszített enteriőröket.

 

Néhány kiegészítő azonban örök – az egyik ilyen nem más, mint a virágos tapéta! A manapság kapható virágos tapéták mai szemmel nézve lényegesen ízlésesebbek elődeiknél, nem tartalmaznak annyi színt, sőt, olyan is van, amelyen egyetlen árnyalat segítségével alkották meg a virágos mintázatot. Ez a tendencia lehetővé teszi, hogy akár a legmodernebb stílust követő berendezés mellé is jól passzoljon, mint kiegészítő, így törve meg az egyenes vonalakon alapuló enteriőr egyhangúságát.
 

Válasszon Ön is bátran virágos tapétát akkor is, ha arra törekszik, hogy lakásának berendezése minél közelebb álljon a modern ízlésvilághoz! Változatos termékeink között nem lesz nehéz megfelelőt találnia!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog