Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

TAPÉTÁK A MINIMALISTA STÍLUS JEGYÉBEN

TAPÉTÁK A MINIMALISTA STÍLUS JEGYÉBEN A minimalizmus fő előnye, hogy viszonylag a stílusok olvasztótégelyeként funkciónál. Lényege, hogy a kevesebb, több elvre alapszik és mindenből elvesz egy kicsit. A minimalista stílust követve kifejezhetjük személyiségünket önmegtartó és letisztult formában.

Míg néhány évtizeddel ezelőtt a jómódúsággal és giccsel azonosították a tapétákat, majd célszerűtlennek és macerásnak titulálták, addig a század ezen felére a korszerű kivitelének köszönhetően a tapéta lett az új császára a falak világának. Mintájukat tekintve a természetes, naturalista stílustól kezdve, egészen a retro és klasszikus vonalon át, a modern típusú verzióig, mind között találunk a minimalizmusba beilleszkedő darabot. 

 

 

A tapéta így nem csak korszerű, egyszerű megoldás, de a sikkesség és kifinomultság nélkülözhetetlen kelléke. Mértéktartó és letisztult darabjaival szebbé és divatossá varázsolhatjuk otthonunkat. Ha Önnek is minőségi, megbízható és egyedi tapétára van szüksége, tekintse meg kínálatunkat, és szakmai jellegű tanácsokért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés