Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tapéta

Shinhan Wallcoverings
Cikkszám: 87020-1
Elérhetőség: 6 tekercs raktáron
Nem értékelt
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS A GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS A GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL
Készletes termék esetében feladástól számítva 24 óra
Ajánlott ragasztó:
Ajánlott ragasztó:
Bartoline / ACM tapétaragasztók

Paraméterek

Minta Fa
Szín Fehér
Anyaga Vinyl
Szélessége 106 cm
Hosszúsága 15.6 m
Mintaillesztése 60 cm
Ajánlott ragasztó Bartoline univerzális ragasztó

Leírás

Válassza Ön is a tapétát!

Ha lakásfelújítás előtt állunk, vagy szimplán csak szeretnénk felújítani életterünket és megváltoztatni a már rég megszokott falakat, akkor a legjobb, ami mellett dönthetünk, a tapéta felhelyezése. Napjainkban már annyi típusú tapéta található, hogy mindenki megtalálhatja a maga ízlésének megfelelőt, legyen ez modern, színes, egyszínű, bordázott vagy szinte bármilyen.


Merjük elengedni fantáziánkat, és megújítani nappalinkat vagy hálószobánkat! De miért is hasznos a tapéta, és mik is az előnyei?

  • Sokkal ellenállóbb, tartósabb és kopásállóbb, mint a festett fal.

  • Kevésbé sérülékeny.

  • A tapétázott falnak egyszerű a javítása, gyorsan lehet vele haladni és rendkívül tiszta a munka vele.

  • A tapétával elkerülhetjük azt a macerát is, amit a festett falnál nem, vagyis azt, hogy kevert festéknél nehéz elérni ugyanazt a színt utólag, amivel a fal festése el lett kezdve. Ezt a procedúrát a tapétánál egy az egyben ki lehet hagyni.

A megfelelő tapéta kiválasztása

A tapéták nem csak díszítő funkcióval bírnak, hanem az ember pszichéjére is pozitívan hathatnak, ha a megfelelő darabot választjuk ki. Egy jól kiválasztott tapéta ugyanis teljesen átalakíthatja az adott helyiség stílusát és az emberben keltett benyomást, viszont ha rosszul választunk, akkor ez visszafelé is elsülhet. A tapéták színének és mintázatának ügyes használatával a szoba térviszonyai optikailag könnyen befolyásolhatóak és kiemelhetjük a helyiség előnyös vonásait, valamint javíthatunk az arányokon is. Lehet hogy furcsán hangzik, de egy megfelelő tapéta még a munkahelyi termelékenységet is növelheti. Energikusabb és vidámabb színekkel könnyen feldobhatjuk alkalmazottaink kedvét, hiszen senki sem szereti a szürke, unalmas, lehangoló falfelületeket. Tehát a színes, hangulatos tapéták nem csak az otthon báját emelhetik, de segíthetnek a dolgos hétköznapok könnyebb átvészelésében is.

Vinyl tapéták

A vinyl tapéták szintén dupla rétegű alappapírra kerülnek fel, azonban alapanyaguk préselt műselyem. Nagyon kedvelt tapéta fajta, hiszen magas dörzs-, ütés-és kopásállósági képességgel rendelkeznek, valamint nagyon könnyű őket tisztán tartani. Színek és textúrák terén igen változatos tapéta fajta, így bármilyen stílusú otthonhoz könnyen találhat megfelelő darabot.

Általános tapétázási segédlet megtekintése

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek