Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MILYEN HATÁST ÉRHETÜNK EL POSZTER TAPÉTA SEGÍTSÉGÉVEL?

MILYEN HATÁST ÉRHETÜNK EL POSZTER TAPÉTA SEGÍTSÉGÉVEL?

Egy lakás felújítása esetén gyakorta találkozhatunk igazán egyedi igényekkel. Sokan szeretnének különleges falrészletet otthonuk egy-egy helyiségében az otthonuknak.

Ezeket a különleges hatásokat rengetegféle különböző módon elérhetjük. Ilyen egyedi megoldás például a poszter tapéta, mely egy falméretű kép, ami tapétaként kerül felragasztásra.

A poszter tapétával egész falfelületeket tudunk dekorálni. Hogy kisebb vagy nagyobb szoba falát választjuk, az ránk van bízva. Érdemes például kisebb méretű hálószoba vagy nappali esetében olyan képet választani, ami a térhatást növeli, ehhez a megfelelő színárnyalatok és egy jó tájkép általában elegendő. Van, aki tengerparti, más sivatagi vagy erdő poszter tapétát választ, ezek mindegyike más-más hangulatot áraszt, és más színek dominálnak bennük.

 

 

A poszter tapéták felkerülhetnek egy darabban is a falra, de vannak négy vagy nyolcrészes tapéták is. A felhelyezése semmivel nem bonyolultabb, mint bármely más tapéta típusé, az elérhető stílusoknak pedig csak a fantázia szab határt.

 

 

Találhat a kínálatunkban retro, modern, geometriai, nonfiguratív és tájképeket is, így biztosan megtalálja a lakásának és ízlésének legmegfelelőbbet! Válogasson poszter tapétáink közül, és tegye egyedivé otthonát!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés