Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új minimalizmus

Új minimalizmus
A kanyargós minták a semleges színekre és a kézműves vetülékekre emlékeztetnek, amelyek célja egy új, minimalista nyelv létrehozása, amely meleg és barátságos, nem pedig hideg és független, mint néhány régi trend esetében.


A kiváló minőség és a gazdag színek, a modern stílus és az erős szakértelem együttesen alkotják a jövő luxuslátását. Az okosan kombinált anyagok és az őszinte, kreatív ötletek és az egyszerű gazdagság új kényelmi stílust építenek:
az otthon a személyiség, az érzelmek és a kívánságok kifejezésére alkalmas térré válik.

 

SEMLEGES ÉS FÖLD SZÍNEK

A növényi tónusok, valamint az azúr és vörös finom árnyalatai csendes, tónusos és földi megközelítést hoznak létre, amellyel visszatérhetünk természetes anyagi örökségünkhöz. Ez a paletta gyengéd, konceptuális és harmonikus karakterrel rendelkezik, amely kiemeli a természetes világ wellnessének hosszú távú útját.

 

 

PASZTELL SZÍNEK

A pasztell, finom és kellemes színvilágot, a lágy és harmonikus színvilágot az ismerős szürke, mint átmeneti szín teszi teljessé. Egy telítettlen paletta könnyű és boldog.

 

 

ZÖLD KONTRASZTÁLÓ ÁRNYÉKOK

A szokatlan zöld árnyalatok kontrasztot és szimbolikus és pozitív üzeneteket közvetítenek, és gyakran kapcsolódnak a lila, a lazac és a narancs folyékony árnyalataihoz, hogy új természetes színérzékelést hozzanak létre.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog