Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Magnetic Allure

Magnetic Allure

Tekintsék meg a Majidi Design legújabb prémium kollekcióját a Magnetic Allure-t. 

A Majidi Design által összeállított Magnetic Allure kollekció, a mindig is magas minőségre törekvő orosz Palitra gyártó kivitelezéseben, melyet ezennel büszkén prezentálunk, az elegancia új definícióját testesíti meg.

A Magnetic Allure kollekció tagjai hihetetlen részletességgel kidolgozott mintáiknak és színeiknek köszönhetően kiválóan megállják a helyük bármely eleganciát képviselő helyen, az igényes otthonoktól a luxusszállodákig.

Mindez most először bárki számára elérhető áron.

Nem csak színei és mintái miatt különlegesek eme kollekció tagjai, de csillogó szövetei lenyűgöző optikai hatást biztosítanak.
A kollekció bizonyos tagjai (példának okáért amik a csillagképeket és az éjszakai eget tükrözik) foszforeszkáló tulajdonsággal bírnak, így a sötétben is lenyűgöző látványt nyújtanak. 

Típusát tekintve a Vlies Tapétákhoz sorolható, melyek nem csak ellenálló képességüket és tisztíthatóságukat tekintve kiválókat, de a környezettudatos életmód elengedhetetlen kellékei mivel 100%-ig környezetbarát anyagokból készülnek, mint a pamut vagy a gyapot. Anyaguk nem csak az ökoszisztémára, de a falra nézve is előnyös, mivel jó szellőzést biztosít, ezzel megelőzve a fal vizesedését. 

Minden darabot a legnagyobb igényességgel válogattuk az önök számára, gondosan odafigyelve a prémium minőség szavatolására az elérhető árak mellett.

Nem lőhet mellé vele aki a Magnetic Allure mellett teszi le a voksát, hiszen egy olyan kollekcióból választ majd, amely garantálja hogy otthona vagy üzlete hosszú távú kellemes esztétikai élményt nyújtson. 


Tekintse meg katalógus videónkat vagy érdeklődjön üzleteinkben: 

Keresés