Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HOMETEX | INTERNATIONAL HOME TEXTIL FAIR | ISZTAMBUL

HOMETEX   |   INTERNATIONAL HOME TEXTIL FAIR   |   ISZTAMBUL

Hometex Kiállításon Jártunk: A Török Függönyök Világában

 

Május 21-25 között Isztambul adott otthont az egyik legnagyobb és legnívósabb lakberendezési kiállításnak, a Hometexnek. Örömmel számolunk be róla, hogy ezen a rangos eseményen mi is részt vettünk, és lehetőségünk volt megcsodálni a legújabb trendeket és innovációkat a textiliparban.

Külön büszkeséggel tölt el minket, hogy partnerünk, a Maslina gyár is kiállított ezen a kiállításon. A Maslina nemcsak a minőségi török függönyök gyártásában jeleskedik, hanem kiemelkedő dizájnnal és eleganciával is lenyűgözte a látogatókat. Standjuk igazi látványosság volt, ahol az exkluzív anyagok és a kifinomult megoldások tökéletes harmóniát alkottak.

A Hometex kiállítás remek alkalom volt arra, hogy inspirációt merítsünk a legújabb lakberendezési trendekből. Az eseményen bemutatott újdonságok és magas színvonalú termékek mind azt mutatták, hogy a török textilipar továbbra is vezető szerepet tölt be a nemzetközi piacon. Az elegancia és a harmónia jegyében készült függönyök pedig igazán különleges atmoszférát teremtenek bármely otthonban.

A Maslina standjánál megismerkedhettünk a legfrissebb kollekciókkal, amelyek a modern dizájnt ötvözték a hagyományos török kézművességgel. Az anyagok minősége és a részletek kidolgozottsága minden látogatót lenyűgözött. Az itt szerzett tapasztalatok és ötletek minden bizonnyal inspirációként szolgálnak majd számunkra a jövőbeni projekteink során.

 

 

Összességében a Hometex kiállítás fantasztikus élmény volt számunkra, ahol rengeteg újdonságot és innovatív megoldást láthattunk. Köszönjük a Maslina gyárnak, hogy részesei lehettünk ennek a különleges eseménynek, és várjuk a következő találkozást!

Látogassatok el Ti is a következő Hometex kiállításra, hogy személyesen is megtapasztalhassátok a török textilipar varázsát és a legújabb trendeket!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog