Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bau-Trans 2000 Kft-nél jártunk Kecskeméten!

Bau-Trans 2000 Kft-nél jártunk Kecskeméten!
Október 28-án Kecskeméten jártunk Partnerünknél a Bau-Trans 2000 Kft Fürdőszoba Szalonjában, ahol Partnerünk munkatársai egy interaktív oktatáson vehettek részt. 

Az oktatáson részletesen átbeszéltük a tapéták anyagait - melyiknél mire érdemes figyelni, melyiket hova érdemes ajánlani. Mint kiderült, sok olyan kérdés érkezik hozzájuk a tapétázással kapcsolatban, amelyre a továbbiakban készséggel tudnak majd válaszolni ügyfeleiknek.

A tapétákon található piktogramok átbeszélése is nagyon hasznos volt számukra, hiszen az az alapja a tapétázásnak. Fontos információkat tudhatunk meg róluk, melyeket érdemes a vásárlónak is tudnia.
Beszéltünk az általunk forgalmazott ragasztókról is - megismerkedtek az új ACM termékcsalád széles választékával. Mivel cégük padló- és falburkolattal foglalkozik, így számukra ideális lesz ez a termékcsalád, reméljük szívesen dolgoznak majd vele!

És mivel Fürdőszoba szalonban jártunk...így nem hagyhattuk ki, hogy bemutassuk nekik Skinwall termékcsaládunk fürdőszobai paneljeit és ACM termékcsaládunk vízhatlanító rendszerét sem. 

Tapéta - poszter - panel - ragasztók...mindenről szó esett ezen a szombat délutáni oktatáson. Köszönjük szépen a meghívást és reméljük sok hasznos információt tudtunk átadni.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog