Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bartoline kevert rag. 1 KG Heavy

Bartoline
Cikkszám: Bartoline kevert rag. 1 KG Hea
Elérhetőség: 41 db raktáron
Nem értékelt
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS A GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS A GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL
Készletes termék esetében feladástól számítva 24 óra
Ajánlott ragasztó:
Ajánlott ragasztó:
Bartoline / ACM tapétaragasztók

Leírás

A Bartoline Készre Kevert Falburkolati Ragasztó kifejezetten professzionális használatra lett kifejlesztve luxus vinylek (papír- és szövetháttal ellátottak egyaránt), textilek, vászonok, polisztirol csempék, polisztirol díszlécek és polisztirol lapok alkalmazásával. Nagy kezdeti tapadást biztosít jó csúszási tulajdonságokkal és erős végső tapadással. A legtöbb tapétamárkával ajánlott a használata. Mindig ajánlatos követni a tapétagyártó utasításait a ragasztó alkalmazásához. Penész elleni formulával rendelkezik a termék.

Felszín előkészítése

A felszínnek sérülésmentesnek, száraznak, tisztának, illetve pára-, por- és zsírmentesnek kell lennie. Nagyon lyukacsos felszíneket egy - a felszínnek megfelelő – alapozóval, vagy 1:1 arányban lévő ragasztó illetve víz oldattal kell lekezelni. Engedje, hogy teljesen megszáradjon, és csak utána rakja fel a tapétát.

Alkalmazás

Mindig kövesse a tapétagyártó utasításait. Hacsak a tapétagyártó utasításai nem követelnek mást, járjon el az alábbi módszer szerint. Vigye fel a Bartoline Falburkolati Ragasztót a tapétacsík hátoldalára, megbizonyosodva a teljes és egyenletes fedést. Felviheti ecsettel, hengerrel, vagy finoman fogazott spatulával.

Fedés

Bartoline Készre Kevert Falburkolati Ragasztó körülbelül 5m2 területet fed le kilónként.

Tisztítás és tárolás

Kerülje el a ragasztó használatát a tapétacsík mintázott oldalán. Bármilyen véletlenszerű fröccsenést azonnal le kell törölni egy tiszta, nedves törlőronggyal vagy szivaccsal. Az eszközöket és felszereléseket azonnal használat után le kell mosni szappannal és vízzel. Mosson kezet szappannal és vízzel használat után. Óvja a fagyástól.

Egészségi és biztonsági információk

A termék ne jusson szembe.

Amennyiben a termék véletlenül a szembe kerülne, azonnal öblítse ki bő vízzel. Fröccsenéseket a bőrről vízzel és szappannal mossa le. Ez a ragasztó tartalmaz tartósítószereket és gyermekek, illetve állatok elől elzárandó.

Minőségét megőrzi: A gyártástól számított két évig.

A termék nem veszélyes, nem igényel speciális szállítást. (CAS: 9063-38-1; EK: 618-597-7)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek