Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bartoline 1876 The Professional Range Light 10KG

Bartoline
Cikkszám: 58511150
Elérhetőség: 69 db raktáron
Szállítási díj: 2.502 Ft
Nem értékelt
Ingyenes szállítás 57.150 Ft-tól
Ingyenes szállítás 57.150 Ft-tól
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS A GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS A GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL
Készletes termék esetében feladástól számítva 24 óra
Gyártó által ajánlott ragasztó: Bartoline
Gyártó által ajánlott ragasztó: Bartoline

Leírás

A Bartoline 1876 használatra kész falburkolati ragasztó egy továbbfejlesztett 1 kg termék, amelyet speciálisan a gyors és egyszerű felhordáshoz fejlesztettek ki, további hígítás nélkül. Alkalmas minden típusú falburkolathoz, beleértve a vinyl, dombornyomott vinyl, nehéz falburkolatokat is, mosható, illetve olyan tapétáknál, ahol a falat kell kenni ragasztóval. Sima, könnyen kenhető.
A készítmény erős kezdeti tapadással és kiválóan terülési tulajdonságokkal rendelkezik a nagyszerű eredmény érdekében.

Fedés

1 kg mennyiség ebből a ragasztóból megközelítőleg elegendő egy 10 méteres standard tapétához, vagy egy fél tekercs nehéz, dombornyomott tapétához.

Használati utasítás

Előkészítés

A felületnek szilárdnak, száraznak, tisztának, por és zsírmentesnek kell lennie. A fényes felületeket csiszolni kell, hogy rátapadjon az anyag. Ha a felület nagyon porózus, mint például a friss vakolatoknál, akkor PVA-val kell lezárni. Hagyjuk teljesen megszáradni, mielőtt rátennénk a tapétát.

Alkalmazás

A nyitáshoz törje fel a tömítést és emelje fel a fedelet. Mindig kövesse a gyártó utasításait! Vigye fel ecsettel vagy hengerrel a tapéta hátoldalára a teljes és egyenletes fedés érdekében. Kerülje, hogy a termék a tapéta színoldalára jusson! Nehéz falburkolat esetén hagyjon időt, hogy a termék felpuhítsa a tapétát. Azonnal távolítson el minden pasztát, ha az a színoldalra került! Hordja fel minden olyan felületre egyenletesen és bőségesen, ahol a falat kell kenni ragasztóval. Vigye fel valamivel szélesebb területre,mint a felhasznált tapéta szélessége. Bármilyen véletlen és kifröccsenő anyagot azonnal el kell távolítani egy tiszta, nedves ruhával vagy szivaccsal.

Tisztítás és tárolás

Minden szerszámot és berendezést használat után azonnal tisztítson meg vízzel. Kinyitás után 1 hónapon belül használja fel. A fel nem használt terméket és csomagolást semmisítse meg felelősségteljesen a helyi és országos előírásoknak megfelelően. Tárolása hűvös, száraz helyen történjen, lefedve. Védje a fagytól!

Biztonság és Egészség

Lásd Termék Műszaki Adatlap.

Műszaki adatok

Mértékegység

Érték

Tesztmódszer

Fizikai megjelenés

Paszta

Vizuális

Szín

fehér

Vizuális

Illat

PVA

 

Gyulladáspont

Nem gyúlékony

 

Károsanyag tartalom

Nincs

 

Viszkozitás

200-300 cps

6-os orsó/sebesség 10 @ 25 C0

PH

6.0-7.0

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek