Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AZ ÖNTAPADÓS BORDŰR TAPÉTA

AZ ÖNTAPADÓS BORDŰR TAPÉTA

Ha az öntapadós bordűr mellett dönt, rendkívül praktikus megoldást választ, de néhány hasznos tanács segítségével még könnyebbé tehető a felhelyezése.

A jó minőségű öntapadós bordűr por és zsírmentes, tiszta. Felhelyezése előtt használjon vonalzót, vízmértéket, jelölő zsinórt, jelölje az alsó vagy a felső szélét a falra.

Az öntapadós bordűr hátoldaláról távolítsa el a fóliát, ügyeljen arra, hogy ezt csak egy rövid darabbal tegye. Illessze a falra felrajzolt jelöléshez a tapéta darabot. Ha száraz ruhával, esetleg szivaccsal a közepétől a széléig végighúzza a kezét, és figyel arra, hogy a szélei is megfelelően tapadjanak, akkor légbuborék mentesen fel tudja illeszteni a falra. Mindig várja meg, amíg a tapéta eleje felragad és szakaszosan haladjon a felragasztással. Ha túl nagy felületet húz le egyszerre, a bordűr szélei összeragadhatnak, és azzal már sajnos nem nagyon lehet mit kezdeni.

 

Ha szeretne jó minőségű, dekoratív és praktikus bordűrt, válassza a mi termékeinket! Bármilyen kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés