Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A klasszikus stílus idén is újra divatba jön, mint tényleges életfilozófia!

A klasszikus stílus idén is újra divatba jön, mint tényleges életfilozófia! Az ötletek és a kortárs elemek keverednek a hagyomány utáni vágyakozással, növelve a ház szobáinak varázsát, ahol az elegancia uralkodik. A ház státuszszimbólummá válik, amely egyre jobban tükrözi az ott élők személyiségét, különös figyelmet fordítva a pillanatnyi trendekre!


ÉRZÉSEK ÉS ÉRZÉKELÉSEK

Az ősz minden bizonnyal az újra csatlakozások időszaka: itt a pillanat, hogy kikapcsoljunk, és visszatérjünk a lényeghez, amitől mindenki újra felfedezi az élet örömét! Ha kinéz az ablakon, narancssárga, téglavörös, rozsda, okker és sötétzöld színeket láthat, hogy szabadjára engedje kreatív fantáziáját.

 

 

SEMLEGES ÉS FÖLDSZÍNEK

Valóban megértjük, hogy a házunk a mi menedékünk, békés sarkunk, amely exkluzív kényelem, pihenés és meghittség érzést nyújthat számunkra; A belső falak diós, karamell és sötétfekete színárnyalatúak.. és a ház tele van egy finom őszi hangulattal.
A különböző árnyalatú semleges színek lehetővé teszik a környezet fényerejének növelését, ezáltal kiemelve a bútorokat és az építészeti elemeket.

 

 

A KÖVEK ÉS TEXTILEK 

Az elmúlt néhány évben a belsőépítészet üdvözölte az anyagok átdolgozásával és újrahasznosításával kapcsolatos stílusos újításokat, amelyek eleganciát és egyediséget kerestek.
Az alapanyagok a textíliák és a betonok: az első a hagyomány és az autentikusság, a második a modernitás és az innováció szimbóluma. Két igazán különböző terület, mindkettő egy új projektben ötvözve a kortárs klasszikus új koncepciójának meghatározását célozta.

 

FENNTARTHATÓSÁG

Az ember és a természet kapcsolatát a folyamatosan fejlődő anyagtechnológia is hangsúlyozza.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés